Over Judith

Al jaren werk ik in mijn praktijk met patiënten en cliënten met slaapproblemen. In het begin naast mijn mensendieck praktijk, dus niet als hoofdproblematiek.

Sinds een aantal jaar ben ik mij gaan specialiseren op het gebied van slaap. Slaap is voor mij persoonlijk een passie, ik vind slapen heerlijk! 

Het begeleiden van mensen met slaapproblemen brengt mij veel positiefs. Ik zie in mijn praktijk mensen wanhopig zijn, met hun handen in het haar, zwaar vermoeid en soms zo verdrietig omdat ze al een tijd niet kunnen slapen. Soms is er een aanleiding maar soms gewoon zo ontstaan. Slaap oefentherapie is dan vaak hun laatste poging om er wat aan te doen. 

Eenmaal aan de slag zie je al meteen verbetering of verandering. Mensen voelen zich opgelucht, blij en energiek. Het geeft me heel veel voldoening om deze transformatie mee te mogen maken. En mensen zo blij te maken met een goede slaap.

Ik werk in mijn praktijk volgens de methode van de slaapoefentherapie en slaapslim. Hier heb ik onder andere opleidingen gevolgd. Er is geen betere of efficiëntere methode op gebied van slaap en om slaapproblemen aan te pakken. In gemiddeld 5 tot 9 sessies kan je weer goed slapen.

DE MAKKELIJKE MANIER OM BETER TE SLAPEN

Ervaar de vrijheid van beter slapen en meer energie. Download de 15 tips: